Un bărbat de 50 de ani din localitatea Vârfu Câmpului, județul Botoșani, a fost internat, ieri, în secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Botoșani, după ce și-a înjunghiat mortal tatăl, informează MEDIAFAX. În urma expertizei realizate de medici, polițiștii vor stabili ce măsură va fi luată împotriva suspectului.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani, bărbatul care și-a omorât tatăl în vârstă de 82 de ani a fost reținut de polițiști și internat în secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, unde urmează să fie supus unei evaluări psihiatrice.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, din localitatea Vârful Câmpului, județul Botoșani, cu probleme psihice, și-a înjunghiat de mai multe ori tatăl, miercuri seara, până când acesta a decedat.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat, dosarul fiind declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani pentru competentă soluționare. Principalul bănuit de comiterea faptei este fiul victimei, în vârstă de 50 de ani. Acesta a fost internat într-o unitate medicală în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Neniscu.