Centrul educațional Wabi Sabi din Suceava oferă tuturor copiilor un SHOW DE MAGIE extraordinar, inedit, pe data de 21 martie, cu intrare liberă. Astfel, personalul centrului Wabi Sabi îi așteaptă pe cei mici să ia parte la un SHOW DE MAGIE în care distracția va atinge cote maxime, iar prieteniile se vor consolida.

 

Vino alături de puiul tău pentru a experimenta magia Wabi Sabi!

Centrul educațional Wabi Sabi are în spate o poveste plină de emoție, pietruită pe dorința exemplară de a crește copii pozitivi, fericiți și liberi. Fiecare floare din buchetul Wabi Sabi va fi îngrijită și ghidată discret pentru a cunoaște toate emoțiile copilăriei, fără a-i fi implementată teama în suflet.

La Wabi Sabi se desfășoară o multitudine de activități opționale pentru copilașii cu vârsta cuprinsă între 1 și 14 ani. Prietenia și voia bună sunt la ele acasă la acest centru educațional. Din dorința de a oferi servicii la superlativ, Wabi Sabi și-a schimbat de curând locația. Acum spațiul vesel este mult mai mare și mai ofertant pentru tot ce înseamnă educația piticilor, inclusiv și în aer liber.

Curtea proprie, îngrijită minuțios, pomii fructiferi ce le vor oferi celor mici un boost de vitamine în fiecare toamnă, spațiul de joacă exterior în care poveștile prind viață, camerele pentru odihnă dedicate tuturor vârstelor, dar și multe alte surprize sunt pregătite pentru toți copiii ce vor să experimenteze magia Wabi Sabi!

 

Educarea timpurie a copiilor – specialitatea centrului Wabi Sabi!

Centrul Wabi Sabi este specializat, înainte de toate, în educarea timpurie a copiilor cu vârsta între 1 și 3 anișori prin diferite activități ce stârnesc curiozitatea. Pentru că adesea sarcinile de peste zi devin extrem de greu de îndeplinit, iar părinților le rămâne foarte puțin timp pe care să îl petreacă cu cei mici, copiii pot lua parte la un program de dezvoltare personală la Wabi Sabi ce cuprinde activități precum: dezvoltarea vocabularului, joaca senzorială, ateliere muzicale, English 4 baby și multe alte activități tematice.

 

Vara aceasta Wabi Sabi organizează o călătorie în jurul lumii!

Wabi Sabi are o școală de vară pentru copiii dornici de aventură. Anul acesta echipa le oferă micuților o călătorie ÎN JURUL LUMII prin intermediul unor activități extrem de interesante: degustări de produse din diverse țări, ateliere de audiție muzicală, pași de dans pe ritmuri diverse, ateliere de limbi străine și ateliere de cultură generală.

Surprizele nu se opresc aici: 80% dintre activitățile desfășurate la școala de vară vor avea loc în aer liber. Astfel, copiii se vor simți în permanenţă liberi, veseli și încrezători.

Animăluțele jucăușe, mini-sera cu bunătăți, dar și spațiul de joacă exterior extrem de vesel fac parte în cadrul prietenos în care cel mic își poate petrece vacanța de vară. Pentru a ști că puiul lor este mereu în siguranță, părinții pot urmări, printr-o aplicație disponibilă pe telefonul mobil, imagini în timp real de la sediul Wabi Sabi.

Rezervările pentru show-ul de magie se fac la numărul de telefon 0758.610.737. Toții copiii vor primi cadouri din partea centrului educațional, iar părinții vor fi întâmpinați cu o cafea caldă și un zâmbet larg. Cei interesați regăsesc mai jos programul din ZIUA MAGICĂ:

  • orele 11:00-11:30 preluare copii;
  • orele 12:00- 13:00 SHOW de magie;
  • orele 13:00- 14:00 Craft&Art;
  • orele 14:00-15:00  Mascotele Minnie și Mickey și ședința foto;
  • orele 15:00-15:30 preluare copii.

Vino să cunoști familia Wabi Sabi! Împreună, creștem copii pozitivi!