Transmitem aprecierile noastre și calde mulțumiri tuturor organizațiilor, instituțiilor și persoanelor care ne-au fost alături în această perioadă dificilă pentru noi toți. Le mulțumim pentru spiritul de caritate și generozitate. 

În mod special, alese mulțumiri adresăm Organizației Crucea Roșie Română - Filiala Suceava și domnului director Cornel DEDIU, deoarece, prin donațiile oferite, constând în produse de patiserie, fructe și alte produse alimentare, le-ați făcut beneficiarilor noștri izolarea mai ușor de suportat, având în vedere faptul că cea mai dificilă perioadă a fost cea din preajma Sărbătorilor Pascale, din acest an, când atât copiii, cât și adulții cu dizabilități din cadrul centrelor rezidențiale nu s-au putut bucura de căldura și îmbrățișările celor care, în mod periodic, le treceau pragul.

Apreciem disponibilitatea dumneavoastră de a fi alături de noi, susținând și promovând o cauză nobilă, aceea de a le oferi beneficiarilor noștri convingerea că vom trece împreună peste această perioadă, și că „Totul va fi Bine!”.

Pe această cale, în numele tuturor celor ce sunt susținuți prin activitatea domniei voastre și a voluntarilor din cadrul Organizației Crucea Roșie Română - Filiala Suceava, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava dorește să vă mulțumească pentru întregul efort, pentru empatie și deschidere și să vă asigure de întreaga considerație și de faptul că ne simțim onorați de atenția și susținerea acordată!

Director Executiv,  Georgeta Nadia Crețuleac;

Director Executiv Adjunct, Mihai Dragoș Brăteanu