Actorul şi regizorul Octavian Strunilă revine vineri, 20 septembrie, ora 19:00, pe scena Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birclic” (Casa de Cultură Fălticeni) cu spectacolul “Cum se face”.   Spectacolul – scris şi regizat de Octavian Strunilă - este o super-comedie, de bun gust, despre viaţa oamenilor de teatru, un spectacol care aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor şi reuşeşte să pună mari semne de întrebare despre cariera pe care ne-o alegem în viaţă. În distribuţie, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe Andreea Mateiu, Anca Sigartău, Alexandru Conovaru şi Paul Ipate.

Prețul biletului este de 50 de lei și se poate cumpăra de pe site-ul iabilet.ro ( https://www.iabilet.ro/bilete-falticeni-cum-se-face-44573/?fbclid=IwAR2Q7Zl_jVFawosynw2FqE18uwRgrzAdvpAN5foXADwh3s4-0MlvQyyDqhw ) sau de la Centrul Cultural “Gr. V. Birlic” Fălticeni – tel. 0745.643.183. Pentru elevi preţul unui bilet este de 30 lei. Biletul se poate lua numai de la casa de bilete. 

„Prima dată am venit la Fălticeni în urmă cu doi ani, tot cu acest spectacol. Atât eu, cât şi colegii mei am apreciat calitatea publicului de aici şi interesul tinerilor pentru teatru! Sper ca şi de această dată să fie sala plină şi să transformăm seara de vineri într-una memorabilă, în care să lăsăm pentru câteva zeci de minute toate grijile la o parte şi pur şi simplu să ne bucurăm de o comedie cu mult bun gust! Aştept să ne revedem, fălticeneni!”, ne-a transmis Octavian Strunilă.