Viaţa nu se măsoară în cifre. Nicio situaţie gravă nu se raportează la numărul de victime. Nu. O viaţă e suficientă pentru ca o situaţie să fie gravă. Nu contează nimic altceva.

Inconştienţa, prostia, nepriceperea, toate astea ucid. Au fost peste tot, în orice mediu, online, offline, real, opinii şi discuţii despre vaccinare. Despre un act medical. Act medical ce reprezintă o mare responsabilitate. Făcut de oameni care au studiat ani de zile. Oameni care înţeleg toate mecanismele intime ale funcţionării corpului uman la nivel molecular.

Însă primatele care nu ştiu nimic altceva decât să înjure şi să-şi dea cu părerea lor de doi lei nu ţin cont de toate astea. Sunt pe forumuri tot felul de "mămici deştepte", care nici eticheta de la Tampax nu ştiu să o citească în mod corect. Însă ele au păreri. Au opinii. Ele nu ştiu să pronunţe un termen medical, dar ştiu mai bine că vaccinurile omoară. Nah, luaţi de aici. Copii omorâţi de părinţi „deştepţi” care au refuzat vaccinarea. Ştiţi la ce mă refer. La bebeluşii decedaţi din cauza rujeolei. Staţi să apară variola, holera, poliomielita. Că tuberculoza deja înfloreşte.

Din cauza prostiei. Din cauza regimului ăsta de doi lei, care nu e în stare să facă o lege a sănătăţii ca lumea. Care nu e în stare să aibă credibilitate. Care nu e în stare să explice la nivel naţional, pentru toţi debilii, ce înseamnă vaccinarea. Nah, nu e obligatoriu. Atunci, am dreptul să-mi omor copilul, nu? Mai ales când turma se uită la tot felul de toante, mari vedete, în mintea lor, care contestă orice.

Băh, nu vreţi să vă vaccinaţi copiii? Izolaţi-vă. Trăiţi în pădure. Trăiţi unde vreţi. Când cumpăraţi o bucată de carne, vă uitaţi la studii? Vă uitaţi măcar dacă e în stare comestibilă? Sau daţi năvală că e ieftin? Mâncaţi toate porcăriile. Respiraţi aerul ăsta toxic. Dar voi refuzaţi vaccinarea. Că nu e bună pentru organism. Serios, băh?

Habar nu aveţi să treceţi strada, dar ştiţi să decideţi ce e mai bine pentru copii, din punct de vedere medical. Nu! Vaccinarea ar trebui să fie obligatorie. Pentru a evita moartea bebeluşilor. Pentru a evita "opiniile" inconştienţilor.

Să nu vă aud. Au murit copii. Toţi ăştia care vă umflaţi muşchii pe net ar trebui să puneţi capul în jos. Că sunteţi complici la crimă.

Nu ştiţi nimic. Nu meritaţi nimic. Aici duce comportamentul vostru de om de cavernă. La moarte. Nu există studii care să lege vaccinarea de cancer, autism şi alte mizerii cu care vă sperie prostanii de pe net, cum speria Inchiziţia în evul mediu.

Nu ştiţi nimic, voi toţi ăştia care comentaţi aiurea. Toate gospodinele agramate îşi dau cu părerea despre medicină. Pentru că toţi ăştia care ne-au condus s-au şters la cur cu sănătatea.

Vaccinarea obligatorie? Evident că da. De ce? Pentru că noi, medicii, ştim mai bine ca voi. Nu vă convine? Poftim la puşcărie, criminalilor.

Nu v-am auzit să faceţi mofturi când vă urcaţi într-un avion. Atunci nu citiţi studii? Nu vă pricepeţi? Că poate ar fi mai bine ca avionul să nu aibă aripi. Că pilotul trebuie să apese pe butonul verde. Din astea. De-ale voastre. Nu. Atunci vă rugaţi la Cel de Sus să vă coboare întregi din ceruri. În medicină însă sunteţi experţi.

Copiii au murit. Pariu că de vină vor fi medicii? Ca nu au explicat beneficiile vaccinării. N-ai ce explica. Întrebi: Vrei să trăiască sau să moară copilul tău? E simplu. Nu poţi explica pe înţelesul tuturor, în 20 de minute, şase ani de medicină şi zeci de mii de pagini de imunologie. Ăsta e adevărul. Unii pot citi şi înţelege, alţii nu. Unii de asta poartă halat alb. Pentru ca alţii, care abia de citesc etichete, să asculte. De opiniile pacienţilor nu ţine nimeni cont. Medicina nu e negociere. Medicina nu trebuie să-ţi convină ţie, pacient. Nu. Aşa cum medicul nu e obligat să fie uman, tot aşa nu e obligatoriu ca pacientul să fie mulţumit. Nu. Pacientul trebuie vindecat. Pacientul nu trebuie lăsat să moară. Asta în cazul în care îţi bate la uşa cabinetului. Când face asta, acceptă din start că tu, medicul, ştii mai bine ca el cum să-l faci bine. Dacă nu acceptă asta, să se trateze pe net. Doar că moare în viaţa reală. Tot acolo îşi omoară copiii când e „deştept”.