Noile tehnologii în materie de dispozitive mobile acaparează piața, însă în paralel se dezvoltă o industrie care le susțin. Este vorba de service-urile gsm, acele unități în care utilizatorii de smartphone-uri găsesc rezolvare la orice problemă întâmpinată de dispozitivul mobil. Nu toate oferă același tip de servicii sau aceleași facilități - în Suceava se remarcă însă un nume: Glassgsm.

Acele momente în care smartphone-ul are aspectul estetic sau funcționalitatea afectată sunt de nedorit, însă din păcate nu pot fi evitate. Soluția indicată în aceste cazuri este încredințarea misiunii de reparație unor profesioniști în domeniu. Glassgsm este un service care a câștigat rapid încrederea sucevenilor și nu doar a lor atunci când vine vorba de reparații ale dispozitivelor mobile.

Reparații caracterizate de profesionalism, cu garanția calității

Oricât de mare ar fi atenția acordată telefonului, accidentele totuși au loc. Alteori apar defecțiuni ce nu țin neapărat de modul de utilizare, însă de fiecare dată trebuie găsite cele mai rapide și eficiente soluții, pentru că în zilele noastre nimeni nu își dorește să rămână fără telefon.

La Glassgsm pot fi remediate diverse tipuri de defecțiuni, atât din rândul celor generate de accidente ori neatenție, cât și defecțiuni apărute din alte cauze. De fiecare dată realizate prompt și cu profesionalism, reparațiile efectuate în cadrul binecunoscutului service sucevean vin la pachet și cu garanția calității. Pentru orice intervenție asupra telefonului la Glassgsm se oferă o garanție de 6 luni, termen în care orice problemă apărută va fi remediată gratuit.

Avantaje oferite de service-ul Glassgsm și recomandări din partea specialiștilor în reparații dispozitive mobile

În momentul în care un utilizator de smartphone are de ales un service gsm, acesta poate fi pus în fața unei mari provocări. Atât de multe așa-zise service-uri și-au făcut apariția pe piață, încât efectiv nu poți ști ce să alegi. Iată însă că cei de la Glassgsm știu cum să se diferențieze de competitori cu un pachet de avantaje atractive.

Primul și cel mai important aspect referitor la o reparație este timpul în care aceasta poate fi realizată. Nimeni nu își dorește să rămână fără dispozitivul mobil foarte mult timp, motiv pentru care cei care ajung la Glassgsm pot beneficia de reparații pe loc. În acest fel se elimină și teama că unele piese din componența smartphone-ului ar putea fi înlocuite cu altele de o calitate îndoielnică. Fără alte întârzieri, cei care trec pragul service-ului pot să plece după 30-90 minute (în funcție de complexitatea intervenției necesare) cu telefonul reparat, în perfectă stare de funcționare.

Utilizarea pieselor și componentelor de calitate este un alt avantaj oferit clienților Glassgsm. Iată ce ne-a declarat unul din reprezentanții service-ului:

„Din experiența noastră și din feedback-ul primit de la clienții pe care i-am avut de-a lungul timpului, am ajuns la concluzia că o reparație ieftină este de fapt o reparație foarte scumpă. Atunci când alegi un preț amuzant de redus pentru o reparație la un model de smartphone performant, nu ai cum să te aștepți la garanție sau la o funcționare impecabilă pentru o perioadă îndelungată. Din acest motiv folosim doar piese de calitate, pentru că știm că în cazul celor de o calitate îndoielnică defecțiunile reapar după scurt timp.”

Un alt avantaj de care pot să beneficieze cei care aleg Glassgsm este faptul că, la cerere, vor avea parte de asistență și consultanță gratuită. Dacă la nivelul dispozitivului a apărut o problemă și utilizatorul dorește să găsească un răspuns avizat cu privire la remediere, este suficientă contactarea reprezentanților service-ului. Aceștia vor oferi consultanță de fiecare dată gratuit, pentru ca utilizatorul să știe exact care este problema ce trebuie remediată fără a se îngrijora cu privire la costurile diagnozei.

Deși service-ul își are sediul în Suceava, acest lucru nu impune o restricție celor care vor să efectueze reparațiile smartphone aici. Telefoanele pot fi trimise prin serviciile de curierat la Glassgsm, iar după reparație utilizatorul va primi telefonul în aceeași manieră.

Fie pe Glassgsm.ro, fie contactând direct reprezentanții service-ului, cei interesați pot afla detalii despre tipurile de reparații, costuri, timp de remediere al defecțiunilor, dar și alte informații. Service-ul poate fi găsit în Suceava, pe str. Ana Ipătescu nr. 5, în incinta Hotel Bucovina, etaj 1, birou nr. 109.