Cei doi indivizi acuzaţi că, duminică seară, au bătut cu sălbăticie un tânăr în vârstă de 19 ani, pe care l-au şi violat printre blocurile din zona Albina a cartierului George Enescu din municipiul Suceava, au fost arestaţi preventiv, ieri după-amiază, de Judecătoria Suceava.

Gabriel Repede, de 24 de ani, din municipiul Suceava, a fost reţinut luni după-amiază, iar complicele său, Constantin Cucu, de 26 de ani, din comuna Drăgoieşti, câteva ore mai târziu.

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost aduşi cu cătuşe la mâini în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi au recunoscut tot.

Mărturisirile celor doi sunt şocante, Repede şi Cucu povestind la audieri cum au profitat de faptul că victima lor era în stare avansată de ebrietate şi nu se putea apăra, motiv pentru care au bătut-o şi au violat-o.

 

Motivul: Victima a spart din greşeală o sticlă de coniac

Răzvan Ş. (19 ani), din municipiul Suceava, a fost adus, în noaptea de duminică spre luni, în stare gravă la Urgenţele Spitalului Judeţean.

Era bătut rău, sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea o mână ruptă, iar în urma consultului amănunţit s-a stabilit că avea şi leziuni specifice unui raport sexual anal.

Când şi-a mai revenit puţin, victima a povestit că a fost bătut de cei doi suspecţi, Cucu şi Repede, ultimul fiindu-i coleg de muncă la o firmă de construcţii.

Cei trei au băut împreună pe la mai multe localuri din cartierul George Enescu, sărbătorind ziua de naştere a lui Gabriel Repede.

De asemenea, tânărul de 19 ani a povestit şi că a fost violat de cei doi, însă din cauza stării avansate de ebrietate în care era în momentul producerii faptelor nu îşi mai aducea aminte cu exactitate cum au stat lucrurile.

Încătuşaţi de judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, cei doi suspecţi au recunoscut în cele din urmă acuzaţiile şi au povestit ce s-a petrecut în acea seară.

 

Ce s-a întâmplat în baia de la Kaufland

Victima a consumat în acea seară coniac şi bere în diferite locaţii, după care, împreună cu cel care l-a invitat la băut, Gabriel Repede, care îşi sărbătorea ziua de naştere, şi amicul acestuia din urmă, Constantin Cucu, s-a dus către un bar din zona Curcubeu.

La un moment dat, pe drum, Răzvan Ş. a scăpat pe jos o sticlă de coniac Alexandrion, care s-a spart, iar ceilalţi doi tovarăşi de pahar l-au luat la rost, victima fiind nevoită să le promită că la următorul salariu va da o sticlă de coniac.

Tânărul de 19 ani a refuzat să mai bea, dându-şi seama că i se va face rău, însă a cedat la insistenţele celor doi suspecţi, care îi reproşau că a spart sticla de coniac.

După câteva guri de alcool, victimei i s-a făcut rău, iar Repede şi Cucu au dus-o la magazinul Kaufland, intrând toţi trei în toaleta hipermarketului, în compartimentul destinat persoanelor cu dizabilităţi.

Aici, Răzvan Ş. a vomitat şi nu îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat, însă din declaraţiile celor doi suspecţi, aceştia, profitând de starea tânărului de 19 ani, l-au supus la perversiuni orale, pe rând, de mai multe ori,pentru a-şi bate joc de el.

 

Perversiuni sexuale în spatele magazinului Albina

După abuzul sexual din baia de la Kaufland, pentru că tânărul de 19 ani nici nu se mai putea ţine pe picioare, Repede şi Cucu l-au luat pe sus şi l-au dus în spatele magazinului Albina, într-o parcare între blocuri, unde l-au trântit la pământ pe Răzvan Ş. şi au început să-i care pumni şi picioare peste tot corpul.

La un moment dat, au susţinut anchetatorii în faţa judecătorilor, Gabriel Repede l-a prins de mâna stângă pe tânărul de 19 ani şi i-a răsucit-o la spate, rupându-i-o, timp în care Constantin Cucu l-a dezbrăcat şi l-a agresat anal cu degetele. Din cauza durerii, victima a leşinat, iar agresorii au abandonat-o şi au plecat din zonă.

Victima a ajuns la Urgenţele Spitalului Judeţean, după ce câţiva tineri care treceau prin zonă au auzit strigătele de ajutor ale acesteia şi au sunat la 112.

Ulterior, la spital, Răzvan Ş. şi-a dat seama că cei doi i-au furat telefonul mobil şi un abonament la societatea de transport public local.

 

Indivizi periculoşi

Gabriel Repede şi Constantin Cucu nu au fost ieri pentru prima oară în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

În 2010, cei doi au fost daţi pe mâna judecătorilor pentru că, alături de alţi doi indivizi, pe 17 decembrie 2009, au sechestrat şi bătut un tânăr, pe motiv că acesta din urmă l-ar fi „turnat” la poliţie pe Gabriel Repede.
Victima, un tânăr în vârstă de 18 ani, a trăit clipe de coşmar, fiind băgată la un moment dat de agresori în portbagajul unui taxi.