Perioada 4 – 10 august

 

Joi, 4 august

Concert la muzeu

Cu începere de la ora 19.00, Muzeul de Istorie oferă gratuit oaspeţilor săi trei concerte de pian, în interpretarea pianiștilor Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu. Concertul Mozart 260 va avea loc în sala de evenimente a muzeului, dar dacă vremea va permite, se va desfășura pe terasa mare a muzeului. Cei doi pianiști cântă împreună din anul 2005. Sunt absolvenţi ai Liceului de Muzică „George Enescu” și ai Universităţii Naţionale de Muzică din București, unde și-au completat și încheiat studiile (licenţă, master, doctorat, post-doctorat).

 

Vineri, 5 august

Nicu Covaci, pe scena Black & White Motorfest

În prima zi a celei de-a doua ediţii a Black & White Motorfest va avea loc un concert de la ora 20.00 cu trupa Ronove, care va fi urmată de trupa The Kryptonite Sparks.

De la ora 21:30 este programat concertul trupei Bucovina.

Nicu Covaci va reveni în Suceava după mai bine de 20 de ani, concertul trupei Transilvania Phoenix fiind programat să înceapă la ora 22:30.

 

Sâmbătă, 6 august

Teatru pentru copii

În data de 6 august, de la ora 10.00, Funny Art Iași pune în scenă pentru copii ”Hainele cele noi ale împăratului”, la Muzeul de Istorie Suceava, în sala de evenimente. Accesul este gratuit.

 

Concert de pian la muzeu

Cu începere de la ora 19.00, Muzeul de Istorie oferă gratuit oaspeţilor săi trei concerte de pian, în interpretarea pianiștilor Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu. Concertul George Enescu și contemporanii va avea loc în sala de evenimente a muzeului.

 

Concerte la Black & White Motorfest

În cadrul Black & White Motorfest, în ce-a de-a doua zi, de la ora 11:00, va avea loc parada moto.

Pentru prima dată, parada, la care vor participa peste 150 de motociclişti din ţară şi din străinătate, va parcurge traseul Cetatea de Scaun a Sucevei – Cacica - Mănăstirea Putna şi retur.

Concursurile pentru motociclişti vor începe la ora 17:00 şi vor avea loc în parcarea de pe platoul Cetăţii de Scaun. Concertele de sâmbătă vor începe de la ora 20.00, cu The Iron Cross, 20:30 - Tiarra, 21:30 - Rareş & Panic Depression, iar de la ora 22:30 va urca pe scenă trupa Celelalte Cuvinte.

 

Duminică, 7 august

Teatru pentru copii

Duminică, de la ora 10.00, Funny Art Iași pune în scenă pentru copii spectacolul ”Motanul încălţat”. Reprezentaţia va avea loc în sala de evenimente a muzeului de Istorie Suceava. Accesul e gratuit.