Perioada 1 – 7 septembrie

Vineri, 2 septembrie

„Sedimente şi Vibraţii”, expoziţie de artă plastică abstractă, la Muzeul de Istorie Suceava

La Muzeul de Istorie Suceava va avea loc, de la ora 17:00, vernisajul expoziţiei de artă plastică abstractă „Sedimente şi Vibraţii”, aparţinând artiştilor plastici Władysław Kubieńşi George Ostafi. Expoziţia cuprinde 61 de tablouri pictate în ulei pe pânză, de diverse dimensiuni, majoritatea medii şi mari, ale ambilor artişti şi opt sculpturi în metal şi lemn, aparţinând artistului Władysław Kubień.

 

Sâmbătă, 3 septembrie

„I Remember Old Boys”, eveniment sportiv-caritabil la Câmpulung Moldovenesc

Asociaţia „Freamăt de Speranţă”, Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc, împreună Grupul de iniţiativă „Remember ASA Explorări”, grup implicat în fotbalul local în ultimele patru decenii, organizează sâmbătă, 3 septembrie, pe Stadionul „Rarăul”, un veritabil regal fotbalistic, intitulat „I Remember Old Boys”. Manifestarea are un caracter umanitar, scopul final fiind sprijinirea copiilor cu dizabilităţi, beneficiari ai Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”. Gala de pe 3 septembrie se va desfăşura între orele 10:00-15:00.

Concert Voltaj în centrul Sucevei

Trupa Voltaj se va afla la Suceava, unde va susţine un concert pe esplanada modernizată din centrul municipiului reşedinţă de judeţ. Evenimentul, la care accesul este liber pentru oricine doreşte să-i vadă şi să-i asculte, are loc de la ora 19.00. Pe durata concertului va fi închisă circulaţia autovehiculelor pe strada Nicolae Bălcescu, care separă cele două porţiuni ale pietonalului din zona centrală, astfel încât să nu existe vreun risc de accidente.