Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit ieri dimineaţă în condiţii groaznice, prins sub locomotiva unui tren. Anchetatorii bănuiesc că în cauză este vorba de o sinucidere.

Bărbatul care a murit, Constantin F., din Rădășeni, a traversat linia ferată la  mică distanţă de gară, spre Revizia de Vagoane. Trenul IR 1653 București Nord – Vatra Dornei tocmai plecase din staţia Suceava. Mecanicul a relatat că a văzut cum bărbatul a trecut peste linii și, ajuns pe linia trenului, s-a oprit brusc. Mecanicul de locomotivă a declanșat avertizarea sonoră și a oprit imediat, însă bărbatul era deja prins sub locomotivă. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, iniţial existând speranţa că bărbatul ar mai putea trăi. Personalul medical nu a putut însă decât să constate decesul. Bărbatul avea o lovitură la cap care i-a fost fatală.

Poliţiștii de la Serviciul Judeţean Transporturi Suceava au deschis un dosar penal și continuă cercetările, pentru a stabili condiţiile exacte în care a murit bărbatul din Rădășeni.