Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, care conducea un autoturism, a murit după ce s-a izbit violent cu mașina într-un copac. Accidentul s-a produs joi seară, în jurul orei 21.15, iar ancheta poliției rutiere indică faptul că tragedia s-a produs din cauza vitezei excesive. 

Din ancheta preliminară a polițiștilor rutieri rezultă că un tânăr în vârstă de 20 de ani, Constantin Vatamanu, din Frătăuții Vechi, conducea un autoturism Ford Mondeo, pe DJ 178F, dinspre Hurjuieni către Frătăuții Noi. Aflat pe un segment de drum în linie dreaptă, șoferul a pierdut brusc controlul asupra direcției de mers. Mașina a părăsit carosabilul, a intrat pe sens opus, iar de aici s-a lovit violent de un copac, iar apoi de un podeț. Violența impactului a indicat faptul că mașina era condusă cu viteză excesivă.

Tânărul de la volan a decedat. În mașină mai era un minor în vârstă de 17 ani, care a scăpat fără leziuni și a refuzat transportul la Spitalul municipal Rădăuți.

Din păcate, este al treilea tânăr care moare într-un accident rutier în județul Suceava în ultimele zile.

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Poiana Stampei, a murit la începutul săptămânii după ce a pierdut controlul asupra volanului mașinii cu care se deplasa, iar aceasta s-a răsturnat. Tânărul era căsătorit de mai puțin de o lună, iar în mașină era și soția sa, care a fost rănită, dar a scăpat cu viață. Săptămâna trecută, o altă tragedie s-a consumat la Mălini. O tânără în vârstă de 25 de ani a murit după ce mașina condusă de soțul ei, scăpată de sub control într-o curbă periculoasă, s-a zdrobit de un copac.

Cele trei cumplite accidente rutiere s-au produs din cauza vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum.