Uniunea Judeţeană CNSLR Frăţia Suceava va fi condusă şi în următorii patru ani de Gabriel Buliga, cel care a fost liderul acestei structuri sindicale şi până în prezent.

“Fiecare membru al acestei structuri sindicale este important şi îmi doresc ca pe parcursul noului mandat să fiu mai aproape de oameni, chiar dacă provocările sindicale sunt din ce în ce mai complexe. Negocierile pe noua Lege a salarizării bugetare, problemele din sistemul sanitar şi din asistenţa socială, problemele din industria lemnului, confecţii, servicii, Petrom, dar şi atragerea de noi membri sunt priorităţile pentru următorii patru ani”, a declarat Gabriel Buliga.

Alături de Gabriel Buliga, din structura de conducere fac parte prim-vicepreşedintele Angela Iftimoae, de la Sindicatul Sanitas Făticeni, vicepreşedintele Gabriela Ganea Gabriela, de la Sindicatul Sanitas Siret, vicepreşedintele Vasile Niga, de la Sindicatul Sanitas Vatra Dornei, vicepreşedintele Constantin Ţugui, de la Sindicatul Servicii Comunale Rădăuţi, vicepreşedintele Sorin Bîrsete, de la Sindicatul PRO AS din cadrul DGASPC Suceava, secretarul general Alina Ciomârtan, de la Sindicatul Sanitas Suceava. Preşedinte al  Comisiei de Control va fi Sirius Vaideş, de la Sindicatul Sanitas Câmpulung Moldovenesc, preşedinte al Comisiei de Revizie Financiară a fost ales Viorel Chirilă, de la Sindicatul PRO AS Suceava, în timp ce preşedinte al Comisiei de Femei va fi Liliana Leonte, de la Sindicatul Sanitas Siret, iar în fruntea Comisiei de Tineret a fost aleasă Ionela Ursachi, de la Sindicatul Sanitas Rădăuţi.

Şedinţa de alegeri a fost “supervizată” de prim-vicepreşedintele CNSLR Frăţia, Florin Bercea, precum şi de preşedintele UJ CNSLR Frăţia Bacău, Gheorghe Huluţă, care au precizat că organizaţia de la Suceava are parte de toată susţinerea din partea confederaţiei la nivel central.