O femeie în vârstă de 41 de ani a suferit leziuni grave după ce mașina în care se afla, condusă de fiul său, a lovit frontal un podeț din beton, fiind grav avariată. Accidentul s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 16.00, pe DN 2E, pe raza satului Capu Codrului.  Dacă tânărul șofer a scăpat cu leziuni mai ușoare, mama sa, în vârstă de 41 de ani, pasageră pe locul din dreapta față, a rămas încarcerată, fiind scoasă dintre fiarele contorsionate de echipajul de descarcerare al Detașamentului de Pompieri Gura Humorului.

Din cercetările derulate de polițiști rezultă că șoferul, Cristi V., de 20 de ani, din Cornu Luncii, care conducea un autoturism Volvo, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, curbă la dreapta, cauză din care a pierdut controlul asupra direcției,  mașina derapând şi intrând în coliziune frontală cu un podeţ din beton aflat pe partea dreaptă a sensului său. Polițiștii au accentuat faptul că tânărul nu a adaptat viteza deși avea foarte puțină experiență în condus. 

Pompierii militari au extras victima încarcerată, i-au acordat primul ajutor medical, după care aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Suceava.

Femeia de 41 de ani a fost diagnosticată preliminar cu multiple politraumatisme, fractură deschisă la gamba dreptă și observație fractură coapsă stângă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere halul în care a ajuns mașina, consecințele accidentului puteau fi și mai grave.