O femeie în vârstă de 30 de ani, din Suceava, s-a trezit cu poliţia la uşă, oamenii legii având mandat de percheziţie imobiliară, într-un dosar în care se fac cercetări pentru comerţ cu îmbrăcăminte pe reţelele de socializare, haine care poartă mărci celebre, dar care ar fi contrafăcute.

Suspecta vizată de anchetă, Ioana B., din municipiul Suceava, este acuzată că a comercializat astfel de produse contrafăcute. Percheziţiile au fost efectuate de poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale. 

Poliţiştii au ridicat mai multe înscrisuri care ar putea avea valoare probatorie în dosar. Din informaţiile pe care le avem, ancheta cu referire la acest caz se află de mai multă vreme în cercetări.

„Suspecta este cercetată într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.