În timpul continuării cercetărilor în ceea ce priveşte comiterea, în urmă cu peste zece zile, a unui accident rutier în care o femeie de 82 de ani a fost grav rănită, poliţiştii au reuşit identificarea autoturismului implicat în accident. În urma cercetărilor a fost identificat şi conducătorul auto afla la volanul vehiculului implicat, un bărbat de 42 de ani, din comuna Adâncata.

Accidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 30 iulie, în jurul orei 07.10, pe drumul judeţean 208T din comuna Siminicea. În timp ce se deplasa pe partea carosabilă, o femeie de 82 de ani a fost acroşată şi rănită grav de un autoturism. În urma impactului, femeia a rămas zăcând pe caldarâm, în timp ce şoferul autoturismului implicat a părăsit locul accidentului. Poliţiştii Biroului Rutier Suceava au reuşit în câteva zile să dea de urmele autoturismului implicat şi ale autorului faptei.

Pe numele bărbatului de 42 de ani, din comuna Adâncata, a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. Poliţiştii au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în timpul zilei de joi, bărbatul fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. Vineri a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, care au luat decizia prezentării acestuia în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Judecătoriei Suceava au decis emiterea pe numele său a unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, bărbatul fiind introdus în arestul IPJ Suceava.