În urma depunerii unei plângeri la poliţie de către administratorul unei societăţi comerciale cu punct de lucru benzinărie în localitatea Gălănești, poliţiștii au demarat cercetările privind o infracţiune de furt calificat. Furtul unui pachet de telefonie Orange, comis de pe tejgheaua unei benzinării din comuna Gălăneşti, a fost surprins de camerele de supraveghere ale staţiei, imagini de mare ajutor în identificarea autorului. În urma cercetărilor, a fost identificată persoana care a comis furtul, aceasta fiind Lăcrămioara Negru, o femeie de 47 de ani, din municipiul Suceava.

Incidentul a avut loc în timpul nopţii de 5 spre 6 august 2017, din magazinul benzinăriei Euro Tehnic din comuna Gălăneşti, iar imaginile de pe camerele de supraveghere au indicat ora producerii lui, 01.50. O femeie, doi bărbaţi şi doi copii au intrat în benzinărie după ora 1 noaptea. În imagini se vede cum unul dintre bărbaţi ia de pe raft două cutii cu băuturi şi se îndreaptă spre tejgheaua pe care se află casa de marcat. Cât timp acesta îi distrage atenţia angajatului cu produsele cumpărate, femeia reuşeşte să sustragă de pe tejghea un pachet Orange, format din telefon şi cartelă prepay. După ce fură pachetul, îl pune în geantă şi se îndreaptă către uşă.

După plecarea ”clienţilor”, spre dimineaţă, angajatul a observat dispariţia pachetului de telefonie mobilă şi a anunţat conducerea benzinăriei. Cercetările efectuate de poliţiști și vizionarea imaginilor au dus la prinderea autoarei furtului, pe numele căreia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Având în vedere prejudiciul sub 100 de lei, aceasta va fi cel mai probabil cercetată în stare de libertate.