Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă de săptămâna aceasta, odată cu montarea primelor ornamente stradale și pregătirea terenului pentru noua cupolă de lumini care va înfrumuseța zona centrală a Sucevei.

„Începând de luni seara montăm ornamentele stradale de Crăciun. Pe principala arteră de circulație a Sucevei, unde vom începe din zona Galleria, vom avea ornamente noi pe stâlpi, de 3 metri lățime, intercalate cu stâlpii care au deja montate bannere.

Primul cartier care va fi ornat este  George Enescu, pe bulevardul principal și pe strada Universității”, a precizat viceprimarul Marian Andronache.

Principala arteră de circulație a Sucevei va fi decorată de la intrarea dinspre Fălticeni până la ieșirea spre Botoșani, iar de la Orizont, în sus, până la sediul de primărie.

Pregătirile de sărbători vizează inclusiv cartierul Ițcani, pe strada principală - Grigore Alexandru Ghica.

Viceprimarul sucevean a spus că montarea ornamentelor de sărbători se va face doar noaptea, când traficul rutier este redus și nu se pot crea blocaje.

Cea mai frumoasă zonă va fi esplanada centrală, care va fi decorată ultima, acolo urmând să fie aduse și noi elemente decorative.