Perioada 2 – 8 noiembrie

 

Vineri, 3 noiembrie

Expoziţia de pictură ,,99 +1=100”, la Muzeul Bucovinei

Conducerea Aşezământului de copii ,,Sfântul Ierarh Leontie” din Rădăuţi vă invită a împărtăşi emoţiile copiilor exprimate în expoziţia de pictură ,,99 +1=100”, dedicată Centenarului României Moderne, care va fi vernisată vineri, 3 noiembrie, de la ora 11:00, la galeriile Muzeului Bucovinei din municipiul Suceava, str. Ştefan cel Mare, nr. 33. Lucrările au fost realizate în cadrul proiectului „Forma şi culoarea, elemente ale educaţiei estetice” - proiect cultural cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN).

 

Vernisajul expoziţiei de pictură Retrospectivă - Cristina Iacob

De la ora 17:30, la Muzeul de Istorie Suceava va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură Retrospectivă - Cristina Iacob. Prezintă criticul de artă Delia Ioana Leizeriuc, din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Suceava. Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 3-30 noiembrie.

 

Sâmbătă, 4 noiembrie

Stand-up comedy

Stand-up comedy cu Ana, George, Ionuţ, Rix & Coco pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, de la ora 19:00. Preţul unui bilet este 20, 25 sau 35 lei de lei, în funcţie de aşezarea în sală. Biletele se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.