În luna martie, reprezentantele sexului frumos, indiferent dacă sunt mame, soţii, surori sau prietene, aşteaptă să fie răsfăţate cu cadouri. Cu toate că ofertele concepute pentru această lună sunt variate, un parfum rămâne unul dintre cele mai apreciate daruri, de toate femeile, indiferent de statut sau vârstă.

În acest context, rețeaua de magazine de cosmetice și parfumerie Parfums de Sofia (PS) vine cu oferte foarte atractive și cu o gamă variată la toate parfumurile de brand, indiferent de gramajul acestora: Armani, Boss, Tom Ford, Viktor & Rolf (în exclusivitate pentru Suceava), Hermes, Dolce & Gabbana, Nina Ricci, Dior, Chanel etc.

Fie că vor o aromă mai primăvăratică, jovială și fresh, fie o esenţă mai puternică, impunătoare sau caută un parfum de nișă (Tom Ford, de exemplu), cei interesaţi vor găsi pe rafturile magazinul Parfums de Sofia parfumuri pentru toate gusturile.

Iar pentru a fi siguri că nu vor da greș cu alegerea făcută, cei care calcă pragul PS, în căutarea parfumului potrivit, vor avea parte de sfaturi de specialitate oferite de consultanţii din magazine. În plus, cumpărătorii vor primi eșantioane de parfum gratuite, pentru a putea testa și alte esenţe și pentru a face pe viitor alegerile cele mai bune.

Reprezentanta Parfums de Sofia, Smărăndiţa Grădinariu, a mai subliniat că pentru cei care sunt în căutarea unui cadou pentru persoanele speciale din viaţa lor, magazinul vine în întâmpinarea acestora și cu seturi cadou, la preţuri atractive.

„În casetele cu parfum sunt și unul, două sau chiar trei produse complementare (miniaturi de parfum, geluri de duș, loţiune de corp, after shave etc.) pe care clienţii le primesc cadou. Este o variantă foarte bună”, a arătat Smărăndiţa Grădinariu.

 

Produse pentru îngrijire la superlativ

Produsele necesare unui ritual de îngrijire zilnic, utile la orice vârstă, reprezintă un alt cadou cu care putem surprinde într-un mod foarte plăcut doamnele speciale din viaţa noastră.

Doamnele pot afla "pe pielea lor" ce înseamnă îngrijire la superlativ folosind produse de skin care de la Lancome, Clarins, Clinique, Estée Lauder etc., branduri pe care Parfums de Sofia le propune celor care vor să se facă remarcaţi oferind un dar deosebit.

Indiferent de bugetul de care dispunem, consilierii Parfums de Sofia ne pot ajuta să facem cea mai bună alegere și să plecam acasă cu un cadou inspirat, de calitate și gata împachetat. 

Rețeaua Parfums de Sofia cuprinde magazinul din municipiul Suceava din complexul Bucovina (strada Ștefan cel Mare, nr. 56), cel din Rădăuți din incinta Magazinului General (calea Unirii, nr, 5) și magazinul din Câmpulung Moldovenesc din Complex Eden (str. calea Transilvaniei, nr. 4).