În perioada 19 februarie - 9 martie 2018, la Grădinița cu Program Prelungit ”Pinocchio” Fălticeni s-a desfășurat Campania Interjudețeană ”Un gând bun de mărțișor”. Inițiată de GPP ”Gulliver” Suceava și aflată la cea de-a doua ediție, această campanie are menirea de a consolida legătura dintre unitățile școlare și comunitatea apropiată, a menționat prof. Manuela Mîrzan, coordonatoarea campaniei la nivelul unității.

Activitățile proiectului sunt realizate în parteneriat copil - educatoare - părinte și au drept scop implicarea părinților în activitățile de la grădiniță ale copiilor, într-o manieră atractivă și educativă deopotrivă.

Într-o primă activitate, părinții au realizat mărțișoare în cadrul unor ateliere de lucru organizate de cadrele didactice de la fiecare grupă, mărțișoare ce au fost ulterior dăruite în afara grădiniței: la Primăria Fălticeni, pe aleea pietonală, în Piața Agroalimentară, la Poliția Fălticeni.

În campanie s-a implicat întreaga echipă de cadre didactice de la GPP ”Pinocchio” Fălticeni: Adriana Samson, Manuela  Mîrzan, Carmen Popa, Nicolette Tărnăuceanu, Violeta Alexandrescu, Paula Agavriloaei, Irina Sandu, Maria Ion, Mihaela Răileanu, Aurora  Știrbu și Cristina Macovei.