Un bărbat în vârstă de 33 de ani a ajuns în stare destul de gravă la spital, după ce a băut alcool şi de supărare şi-a făcut mai multe răni la cap şi pe piept.

Incidentul sângeros a avut loc vineri seara, în jurul orei 19.00, când poliţiştii Postului de Poliţie Şcheia au fost anunţaţi de o femeie că la magazinul acesteia din localitate a ajuns un bărbat care are o plagă tăiată în zona capului, pe unde pierde mult sânge.

În urma cercetărilor demarate de poliţişti, în zona magazinului l-au identificat pe Cristian Dumitru Ţ., de 33 de ani, din comuna Şcheia, care în cursul zilei de vineri consumase singur mai multe feluri de băuturi alcoolice la locuinţa sa din Şcheia. În jurul orei 19.00, acesta fiind sub influenţa alcoolului şi supărat pentru că îşi pierduse mama în urmă cu câtva timp, a spart o sticlă de la bere, cu care s-a tăiat la cap şi s-a zgâriat pe piept. Speriindu-se la vederea sângelui, bărbatul a ieşit apoi în drum, unde a fost văzut de un bărbat, care l-a condus de urgenţă la un magazin aflat în apropiere, de unde a fost făcut un apel de urgenţă la 112. Bărbatul a fost transportat de urgenţă cu un echipaj al ambulanţei la spital, unde medicii l-au diagnosticat cu plagă fronto-parietală prin autoagresiune şi etilism şi a rămas în unitate pentru investigaţii. Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru a se stabili dacă există suspiciunea comiterii unei fapte penale.