Trei persoane au fost rănite în cursul zilei de sâmbătă, în urma unui accident rutier care s-a produs în comuna Vama. Evenimentul a fost generat de un şofer neatent, respectiv un tânăr de 29 de ani, din Vatra Moldoviţei, care nu a observat un alt autovehicul care circula din sens opus în condiţii regulamentare.

Tânărul se afla la volanul unui Audi A3, iar la un moment dat a încercat să intre în curtea unei societăţi comerciale, dar nu a observat că din sens opus circula regulamentar un BMW, condus de un tânăr de 24 de ani, din Frumosu. Din coliziunea frontală a rezultat rănirea ambilor şoferi, dar şi a unei alte persoane care se afla în autovehiculul marca BMW.

Toate cele trei persoane au fost rănite uşor şi au ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde au primit îngrijiri medicale. Nici una dintre cele trei persoane nu consumase băuturi alcoolice înainte de evenimentul rutier în care au fost implicate.

Chiar dacă rezultatele la aparatul etilotest au fost 0, şoferilor li s-au recoltat şi probe de sânge pentru a se stabili cu precizie dacă au consumat sau nu băuturi alcoolice.