Doi tineri din comuna Dumbrăveni au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, după ce au fost acuzați de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și de tulburarea ordinii și liniștii publice. După eliberarea din arest, cercetările vor fi continuate cu cei doi în stare de libertate.

Fapta pentru care Alexandru M., de 23 de ani, și Sebastian Ș., de 27 de ani, sunt incriminați s-a petrecut la data de 12 iunie, când în jurul orei 23.20, Poliția Orașului Salcea  a fost sesizată prin 112 de un tânăr din Dumbrăveni că a fost victima unei agresiuni comise asupra sa de către cei doi. El le-a povestit polițiștilor că în jurul orei 23.00 se afla împreună cu alți doi tovarăși în curtea unei societăți comerciale din Dumbrăveni. La un moment dat, lângă aceștia a oprit un autoturism, condus de către un alt tânăr,  din care au coborât cei doi tineri de 23 și 27 de ani. După ce grupurile s-au salutat și în timp ce stăteau de vorbă, cei doi agresori i-au lovit pe tânărul care a făcut sesizarea și pe unul dintre prietenii lui, acesta din urmă reușind să fugă. În final, cei doi agresori și-au revărsat nervii pe victima care a făcut plângerea, după care au părăsit locul faptei.  Un echipaj de la ambulanță a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean Suceava, secția UPU, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au demarat o anchetă privind infracțiunea de lovire sau alte violențe, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava dispunând prin ordonanță extinderea cercetărilor și la infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice. Pe numele celor doi procurorii au decis efectuarea în continuare a urmăririi penale, în timpul zilei de miercuri fiind luată față de aceștia măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Joi la prânz procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au luat decizia cercetării în continuare a celor doi agresori în stare de libertate.