Un bărbat care era în stare avansată de ebrietate a intrat cu motoreta pe care o conducea într-un autoturism. Accidentul în sine nu a fost grav, însă pe numele bărbatului care conducea motoreta a fost deschis dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni.

Miercuri după-amiază, în jurul orei 16.45, poliţiştii de la Secţia Rurală Marginea au fost sesizaţi, prin 112, de faptul că un autoturism BMW a fost avariat de o motoretă, într-o parcare din Marginea. La faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe şofer, cu autoturismul BMW 320, care era avariat în partea stângă.

Ulterior, pe un drum comunal, într-un şanţ, a fost găsită motoreta Mobra 50, iar lângă era un bărbat aflat în stare avansată de ebrietate. Bărbatul în vârstă de 43 de ani, din Marginea, care a condus motoreta, a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând concentraţia de 1,25 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Vehiculul pe două roţi nu era înmatriculat sau înregistrat.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.