Trei persoane au fost rănite doar în câteva ore pe şoselele din judeţ, printre care şi o fetiţă de numai 6 ani. Evenimentul rutier în care a fost implicată minora s-a petrecut la Costâna, în comuna Todireşti. Fetiţa a traversat strada printr-un loc nemarcat şi fără să se asigure suficient de bine, iar un localnic în vârstă de 42 de ani care conducea un autoturism marca Renault a lovit-o. Şoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, iar fetiţa se pare că nu a suferit leziuni prea grave.

Un alt accident în care a fost rănit un minor s-a petrecut la Horodnic de Sus. Un bărbat de 40 de ani, care se afla la volanul unui autovehicul marca Jeep, a lovit din spate un autoturism marca Skoda, la volanul căruia se afla o femeie de 57 de ani. Skoda a fost proiectată într-un Audi aflat în faţă, iar un adolescent aflat în ultima dintre maşinile lovite a suferit leziuni corporale uşoare. Toţi cei trei şoferi au suflat în etilotest, dar rezultatul a fost zero la fiecare dintre ei.

Un al treilea accident s-a petrecut la Volovăţ. Un tânăr în vârstă de 20 de ani care mergea cu o motocicletă marca Kawasaki nu a mai putut controla vehiculul şi a intrat pe contrasens, iar mai apoi într-un şanţ. Din cauza vitezei, motocicleta a lovit un cap de pod, iar cel care o conducea a suferit răni serioase, fiind nevoie de internarea în spital.