Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că liderul PSD, Liviu Dragnea, manifestă un dezinteres total faţă de zona Moldovei. Bogdan Gheorghiu a arătat că în ultimele zile, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă şi Darius Vâlcov au lansat succesiv ideea construirii Canalului Bucureşti - Dunăre, „proiectul megalomanic” al lui Nicolae Ceauşescu. „Partenerul lor de coaliţie Călin Popescu Tăriceanu a declarat că proiectul ar costa bugetul de stat un miliard de euro şi s-a declarat împotriva acestui proiect, considerându-l o idee proastă. O altă idee trăsnită a grupării Teleorman de la conducerea statului este construirea unei magistrale de metrou către Bragadiru, adică spre Alexandria, judeţul Teleorman”, a declarat deputatul liberal sucevean. 

Bogdan Gheorghiu a subliniat că din aceste exemple se poate constata că actualul Guvern Dăncilă are preocupări de dezvoltare a judeţului Teleorman, zona Moldovei fiind total ignorată. Gheorghiu a spus că actualul Guvern doar planifică încă pe hârtie o şosea expres între Ploieşti şi Paşcani, şi nu se gândeşte la o autostradă pentru această zonă a ţării. „Pentru Guvern, România se termină la Paşcani, judeţele Suceava şi Botoşani nefăcând obiectul preocupărilor guvernamentale. În Europa Occidentală s-a trecut deja la lărgirea autostrăzilor la patru benzi pe sens, pe când în România Guvernul proiectează doar şosele rapide, ignorând miile de morţi cauzate de lipsa infrastructurii rutiere adecvate. Nu întâmplător, judeţul Suceava este în topul naţional al victimelor rutiere, corelaţia cu absenţa totală de investiţii în infrastructura rutieră din judeţ fiind de domeniul evidenţei”, a spus deputatul PNL de Suceava.

Pe de altă parte, Bogdan Gheorghiu a atras atenţia şi asupra faptului că „incompetenţa totală a Guvernului şi a ministrului măscărici Daea” în a gestiona criza pestei porcine, ce a afectat deja grav judeţele din sudul şi centrul Moldovei, a dus la efecte catastrofale pentru populaţie şi industria de profil.

„Trebuie să mai remarcăm că Organizaţia Judeţeană a PSD Suceava, care tace pe toate subiectele importante pentru suceveni, a fost printre primele din ţară care au înfierat cu mânie proletară poziţia Ecaterinei Andronescu ce cerea demisia lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.