Un bătrân în vârstă de 86 de ani a murit într-un accident total atipic pentru vârsta sa, după ce a pierdut controlul asupra ATV-ului pe care îl conducea şi a ieşit în decor, unde vehiculul s-a răsturnat şi l-a prins pe octogenar dedesubt. Accidentul s-a produs marţi seară, pe raza satului Maidan, comuna Cacica, însă tragedia a fost descoperită abia miercuri dimineaţă, când cineva a observat ATV-ul răsturnat.

Din cercetările ulterioare ale poliţiei rezultă că marţi seară, în jur de 19.30, Teofil Borşa se deplasa pe drumul comunal din Maidan, drum cu pământ şi piatră, pe direcţia de deplasare Soloneţu Nou - Maidan, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei. ATV-ul a părăsit partea carosabilă şi a căzut în albia pârâului Maidan, la o diferenţă de nivel de câţiva metri.

Venirea întunericului a făcut ca accidentul să fie observat abia a doua zi dimineaţă. Pompierii militari au fost sesizaţi în jurul orei 6.20 şi s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că sub ATV se află cadavrul unui bărbat.

Există suspiciuni că bărbatul a consumat alcool înainte de a se produce accidentul, la un magazin din apropiere. Poliţiştii au mai stabilit că bărbatul în vârstă de 86 de ani nu avea permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Compartimentul Rutier Gura Humorului.