Un sucevean a ajuns din nou în vizorul poliţiei, după ce nu a respectat un ordin de protecţie și s-a întors la domiciliul de care nu avea voie să se apropie. Măsura restrictivă fusese luată în urmă cu 10 zile, însă titularul ei nu a respectat-o și a fost reclamat la poliţie de către soţie.

În cursul dimineţii de luni, în jurul orei 11.00, o femeie de 61 de ani, din municipiul Suceava, reclama la Secţia de Poliţie Burdujeni faptul că soţul ei în vârstă de 64 de ani nu a respectat măsurile dispuse în ordinul de restricţie emis împotriva sa. Conform acestor restricţii, emise pentru o perioadă de 10 luni, el era obligat să păstreze o distanţă de minimum 50 de metri faţă de soţie și de locuinţa lor din municipiu, însă luni dimineaţa el a încălcat-o și a venit acasă. La locuinţa celor doi a fost găsit bărbatul de 64 de ani împreună cu soţia, cei doi fiind conduși la sediul poliţiei. Aici femeia a declarat că soţul nu a provocat scandal, ci doar a intrat în locuinţă.

Cercetările poliţiștilor sunt continuate acum pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea unei hotărâri judecătorești.