O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina pe care o pornise era neasigurată și s-a pus în mișcare. Femeia a fost prinsă între partea din spate a autoturismului și o anexă aflată în curte, suferind leziuni care au necesitat transportul acesteia la spital.

Accidentul s-a produs marți dimineață, în curtea femeii din satul Românești al comunei Grănicești, fiind anunțat de un vecin printr-un apel la 112. La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Poliției Orașului Siret care au demarat cercetările și un echipaj al ambulanței, care a preluat-o pe femeie și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Suceava, pentru investigații suplimentare.

Verificările au arătat faptul că în jurul orei 08.40, femeia de 34 de ani a ieșit din casă și a pornit motorul autoturismului marca VW Passat, care era parcat în curtea locuinței. Aceasta a pornit instalația de dezaburire, după care a coborât din autoturism și s-a deplasat în spatele acestuia. În curtea aflată în pantă, mașina s-a pus în mișcare, femeia fiind prinsă între haion și o anexă a locuinței, unde a rămas imobilizată. Un vecin care a auzit strigătele femeii a intrat în curte și a reușit să mute mașina, ajutând-o pe femeie să intre în locuință.

Transportată la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului sucevean, medicii au diagnosticat-o cu suspiciune de fractură de bazin și hemoragie internă, fiind internată pentru investigații suplimentare.  Polițiștii fac în continuare cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.