Agenţia de turism Kusadasi va opera, începând de anul acesta, zboruri de vacanţă din Suceava direct către Hurghada, în Egipt. Zborurile directe de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” către această destinaţie vor fi operate în premieră de la Suceava, asta în condiţiile în care un alt operator din România, Christian Tour, a scos din ofertele pentru acest an charterele de vacanţă de pe aeroportul sucevean către Hurghada, pe care le anunţase în toamna anului trecut.

Sucevenii vor avea posibilitatea să plece în vacanţă în Egipt direct de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” începând cu data 7 aprilie 2019 şi până pe 20 octombrie (ultimul zbor de anul acesta către Egipt). Potrivit actualului orar de zbor publicat de tour operatorul Kusadasi, avioanele vor decola şi vor reveni la Suceava în fiecare zi de duminică din perioada precizată anterior. Avioanele de la Suceava la Hurghada vor decola la ora 15:30 şi vor ateriza în Egipt la ora 18:00. Din Hurghada, avioanele vor decola la 10:00 şi vor ateriza pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” la ora 14:30.

În acelaşi timp, tot tour operatorul Kusadasi va avea două zboruri charter, săptămânal, din Suceava către Antalya, în Turcia. Zborurile către această destinaţie, plecare şi sosire, vor fi operate în zilele de luni şi joi, în perioada 23 mai şi până pe 30 septembrie. Atât zborurile către Egipt, cât şi către Turcia, vor fi operate de compania aeriană Air Bucharest.

Reamintim că în luna septembrie a anului trecut, unul dintre cei mai mari tour operatori din România, Christian Tour, anunţa în mod oficial că în premieră, începând din 2019, se vor opera zboruri charter de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava către Hurghada, în Egipt. Cursele charter din Suceava către Egipt ar fi trebuit să fie operate de pe 24 mai 2019 şi până pe 27 septembrie 2019. Cu toate acestea, ofertele de vacanţă ale Christian Tour cu zboruri din Suceava către Hurghada nu mai apar, în momentul de faţă, pe site-ul de rezervări al acestui tour operator.

Trebuie spus că anul trecut, de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava au fost zboruri charter către Zakynthos, în Grecia, şi în Antalya şi Bodrum, în Turcia, pachetele de vacanţă fiind oferite de trei tour operatori.