Un bărbat și fiul acestuia, în vârstă de 12 ani, au fost răniți ușor într-un accident rutier care s-a petrecut ieri dimineață, pe Calea Unirii din municipiul Suceava, în cartierul Burdujeni.

Din cercetările preliminare ale polițiștilor rezultă că un șofer în vârstă de 52 de ani, din comuna Dărmănești, aflat la volanul unei autobetoniere Iveco, circula pe direcția dinspre Orizont spre Bazar,  iar după stația Iric a făcut o buclă, cu intenția de a întoarce vehiculul pe celălalt sens de mers. Polițiștii au stabilit că șoferul vehiculului greu nu s-a asigurat suficient în timp ce efectua manevra de întoarcere, cauză din care în autobetonieră a intrat un VW Pasat, condus tot dinspre Burdujeni de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Adâncata. Autoturismul a lovit destul de violent vehiculul greu, în lateral.

Echipajele medicale ajunse la fața locului i-au preluat pentru îngrijiri medicale pe șoferul autoturismului și pe fiul acestuia, în vârstă de 12 ani. La spital, cei doi au fost diagnosticați cu leziuni ușoare, care nu le pun viața în pericol.

Accidentul s-a produs și pe fondul carosabilului acoperit cu zăpadă.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.