O tânără din Suceava a devenit un fenomen mondial cu ajutorul unor videoclipuri postate pe YouTube şi care sunt urmărite de sute de milioane de oameni în fiecare lună.

Izabela Stress deţine un cont de YouTube – platformă online de clipuri video, cu peste 5,4 milioane de abonaţi, iar un singur videoclip, postat în luna octombrie a anului trecut, a adunat nu mai puţin de 516 milioane de vizualizări.

Succesul de care se bucură Izabela Stress este datorat unor clipuri video destinate relaxării, în care sparge baloane pline cu lipici, vopsea sau detergent dar şi fenomenului „slime”, popular printre adolescenţi şi copii.

Clipurile sale, devenite virale, sunt urmărite de sute de milioane de oameni de pe întreaga planetă, după cum demonstrează statisticile videoclipurilor încărcate pe canalul său de YouTube.

Dacă la început, realizarea acestora a fost o joacă şi motiv de distracţie, în scurt timp, treaba a devenit extrem de serioasă, pentru că datorită popularităţii de care se bucură, Izabela Stress câştigă o avere, lunar, din reclamele care apar pe canalul său de  YouTube.

Într-un articol apărut pe site-ul internaţional naibuzz.com - „Cât de mulţi bani face Izabela Stress pe YouTube”, acum o lună de zile, valoareaei este estimată undeva la 8 milioane de dolari, canalul său de video generând aproximativ 10 milioane de vizualizări zilnic. Dar calculele lor în privinţa veniturilor generate sunt mult prea generoase, fiind contrazise şi de experţii români contactaţi de cei de la Observator.tv .

Aceştia estimează câştigul real al fetei din Suceava undeva la 50.000 de euro lunar, dar valorile obţinute ar putea urca chiar şi la câteva sute de mii de euro, lunar, în funcţie de ţările utilizatorilor care se uită la filmuleţele ei şi de câţi dintre ei intră pe reclame.

Oricum ar fi, tânăra suceveancă, vedetă la nivel internaţional, a transformat pasiunile ei într-o reţetă de succes extraordinară, chiar de are mult de curăţat după experimentele pe care le face cu spargerea baloanelor pline cu fel de fel de lichide şi nu numai.