Viitorii miri pot să-şi surprindă invitaţii la nunta de vis cu un tort delicios îmbrăcat în marţipan în forma rochiei de mireasă pe care o poartă tânăra îndrăgostită, în noaptea nunţii. Este vorba de un nou trend promovat pe piaţa suceveană, un concept unic care a luat naştere din colaborarea a două firme cunoscute din  municipiul Suceava: Cozonac Bujor şi Atelier Royal Couture Suceava. Cele două creaţii spectaculoase - una diafană, romantică, din organză, cu aplicaţii tip fluturi şi multe cristale Swarovski, cealaltă dulce, un tort cu 700 de fluturi de marţipan aplicaţi cu multă migală (fluturii fiind în trend anul acesta, la fel ca şi living coral, culoarea anului 2019), au fost prezentate la un eveniment organizat recent de Ariata Event. Atelier Royal Couture şi Cozonac Bujor mulţumesc Ariata Event pentru colaborare.

 

Rochii unicat

Am aflat de la Marta Bolea, managerul Atelierului Royal Couture, că orice mireasă poate să găsească la atelierul ei rochia mult visată. „Noi facem orice model de rochie de mireasă, dar şi rochii de petrecere, paltoane din materiale diferite, în culori diferite, aflate în trend. Suntem deschişi la propunerile clienţilor şi încercăm să-l ajutăm pe fiecare în parte, în funcţie şi de bugetul de care dispun. La rochia de mireasă pe care am expus-o recent, care a fost model şi pentru tortul realizat de Cozonac Bujor, au lucrat trei persoane, circa cinci zile. Ştim că timpul ne presează pe toţi, astfel că încercăm să lucrăm de calitate, într-un timp cât mai scurt, la preţuri avantajoase”, a completat Marta Bolea.

Cei care vor să-şi creeze articole de îmbrăcăminte unicat, cu stil, care să-i scoată în evidenţă prin eleganţă, calitate şi bun-gust, pot să apeleze cu încredere la Atelierul Royal Couture, strada Mihai Viteazul, Nr. 1, telefon: 0751 033 352. O echipă de profesionişti vă stă la dispoziţie pentru orice informaţie. Şi dacă aveţi nevoie să vă curăţaţi articole textile, rochii, costume, cămăşi, lenjerii de pat, blănuri şi articole din piele, chiar rochii de mireasă, puteţi apela cu încredere la noua spălătorie şi curăţătorie Royal Laundry din centrul Sucevei, pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 1, lângă Monitorul de Suceava. Pentru comenzi puteţi suna la numărul de telefon 0747 396 494.

 

Dulce şi rafinat

Pentru o petrecere cu adevărat reuşită, Cozonac Bujor recomandă viitorilor miri, pe lângă torturi spectaculoase, de dimensiuni şi forme diferite, un cake bar din care nu lipsesc desert levănţică, tort de ciocolată cu zmeură, desert pere în vin, desert cu portocală şi cremă de mascarpone, desert pădurea neagră, macarons, brioşe, prăjituri pufoase şi delicioase, cu umpluturi şi glazuri variate, aşezate într-un decor rafinat, pe suporturi variate.

Producătorii de dulciuri pot să le pregătească tinerilor însurăţei şi un cake bar personalizat. Oferta este valabilă pentru orice petrecere la care doriţi să vă surprindeţi invitaţii cu dulciuri de cea mai bună calitate, din ingrediente naturale. Alexandra Bujor ne-a spus că în perioada următoare va promova noul concept: tort în formă de rochie de mireasă, care poate să aibă dimensiuni şi forme diferite, în funcţie de modelul şi complexitatea rochiei, în culori şi arome spectaculoase. Realizarea unui tort în formă de rochie de mireasă necesită multă pricepere, atenţie, talent, „ingrediente” de care echipa Cozonac Bujor nu duce lipsă.

Cei care încă poartă în suflet amintirile copilăriei, aroma cozonacului rumen și pufos, pot să solicite pentru nunta lor vestitul Cozonac Bujor, care a făcut cunoscut producătorul în toată ţara. Pentru comenzi puteţi apela cu încredere la Cozonac Bujor, str. Oituz, nr. 44, telefon: 0727 346 234, https://www.cozonacbujor.ro/.