Lorena Mureşan, fosta şefă a Serviciului Locativ din Primăria Suceava, a murit ieri după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Avea doar 49 de ani, iar cei care au cunoscut-o au transmis regrete şi condoleanţe familiei.

Gabriela Mihai, o apropiată a Lorenei Mureşan, a postat un mesaj emoţionat pe facebook.

„De azi, 21 martie 2019, Lorena Mureşan (n. Mariuca) ne va zâmbi doar din fotografii, pentru că s-a grăbit să călătorească printre stele. În anii ‘90 a fost învăţătoare la Şcoala Nr.1 Suceava şi suntem mulţi cei care ne amintim cât era de frumoasă, de talentată, de iubită de copii şi de părinţi. A suferit de o boală cumplită care a doborât-o fără milă şi a provocat atâta durere fiicei ei şi mamei ei, doamnei Natalia Mariuca, fost inspector şcolar pentru învăţământul primar. Până duminică, ne aşteaptă să ne luăm bun rămas la cimitirul Pacea vechi. Dumnezeu să te odihnească în pace, dragă Lorena! Sincere condoleanţe întregii familii!”, este mesajul postat de Gabriela Mihai.

Lorena Mureşan a lucrat până în urmă cu circa 5 ani la Primăria Suceava, iar în ultima vreme s-a retras din viaţa publică.