Moartea suspectă a unui bărbat din comuna Straja este cercetată de polițiști, după ce cadavrul său a fost descoperit miercuri dimineață, în albia râului Suceava.

Sesizarea a fost făcută de către fratele victimei miercuri dimineață, în jurul orei 09.00, care a relatat polițiștilor că în zona Moara, din comuna Straja, se află decedat fratele său Aurel Popescu, în vârstă de 53 de ani. La fața locului, la o distanță de circa 50 de metri de malul râului, în albia râului Suceava se observa cadavrul unui bărbat, aflat în poziția culcat cu fața în jos și cu capul și picioarele în apă. Un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus a preluat și transportat cadavrul pe malul râului Suceava. Cu ocazia examinării cadavrului s-a constatat faptul că acesta nu prezintă leziuni.

În urma verificărilor făcute de polițiști s-a constatat că în urmă cu o zi, în jurul orei 11.00, Aurel  Popescu a plecat de la domiciliul său spre pădure, având asupra sa un motofierăstrău mecanic și un topor, cu intenția de a tăia niște lemne pentru gospodărie, și nu a mai revenit acasă. În dimineața zilei care a urmat, în urma căutărilor întreprinse, a fost găsit de fratele acestuia, căzut în albia râului. Cadavrul a fost transportat la morgă, pentru efectuarea unei necropsii care va stabili cauza exactă a morții bărbatului de 53 de ani. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, deschis pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.