Un accident în care au fost implicate două autovehicule s-a petrecut ieri la amiază, la ieşirea din Suceava spre Ipoteşti. În urma coliziunii trei persoane au fost rănite, printre care şi o femeie însărcinată.

Un şofer în vârstă de 20 de ani, din Ipoteşti, aflat la volanul unui autoturism Citroen, care se deplasa spre municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat pe contrasens. Acolo a lovit o Skoda Superb, condusă de un bărbat de 50 de ani, din Iaşi, care circula dinspre Suceava spre Ipoteşti.

La faţa locului au fost trimise ambulanţe SMURD, echipaje de descarcerare, o ambulanţă aparţinând Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Suceava, precum şi echipaje de poliţie.

Toate cele trei persoane rănite au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, dar nici una dintre ele nu a rămas internată.

Impactul a fost destul de violent, iar ambele maşini implicate au suferit avarii serioase. Poliţiştii au demarat verificări pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului şi cine se face vinovat.

În urma impactului, circulaţia rutieră a fost întreruptă total o perioadă, iar apoi s-a circulat alternativ.