Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Suceava au pus în aplicare, joi, patru mandate de percheziție domiciliară, toate pe raza municipiului Fălticeni, fiind vizate și căutate mai multe persoane despre care s-au adunat date că se ocupă cu traficul de țigări de proveniență extracomunitară.

Din locațiile în care au acționat, polițiștii au ridicat 2.163 de pachete de țigări, cu o valoare estimată de peste 36.000 de lei, dar și un autoturism evaluat la 2.000 de euro.

Polițiștii au ridicat și condus la audieri doi suspecți, Rudi M., în vârstă de 30 de ani, și Mihaela R., în vârstă de 45 de ani, ambii din municipiul Fălticeni. Față de bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul  poliției județene. 

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii întregii activităţii infracţionale, precum şi pentru tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.