De ceva timp, şoselele din judeţul Suceava au devenit scene pentru evenimente rutiere extrem de bizare. Maşini care ajung în poziţii dintre cele mai ciudate atrag privirile curioşilor, dar şi ale şoferilor, care încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Un ultim incident de acest fel s-a înregistrat sâmbătă, în interiorul localităţii Vama, unde o maşină care circula pe drumul naţional 17 a lovit un parapet metalic de protecţie, iar apoi a rămas suspendată într-o poziţie care sfida gravitaţia.

Mai exact, maşina era înclinată la aproximativ 45 de grade şi stătea suspendată între parapetul principal şi un altul, de peste un pod. Din fericire, în urma acestui impact nimeni nu a fost rănit, iar şoferul a coborât singur din maşina suspendată. Cel mai probabil, evenimentul rutier s-a produs ca urmare a faptului că şoferul circula cu viteză prea mare, în condiţiile în care plouase şi carosabilul era umed.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la ambulanţă, dar nu a fost cazul să acorde îngrijiri medicale cuiva.

Evenimentul de sâmbătă vine la doar câteva zeci de ore după cel petrecut pe bulevardul 2 Grăniceri din Fălticeni, la ieşirea spre Roman, unde o autoutilitară a fost luată pe sus, la propriu, şi a rămas suspendată peste remorca unui vehicul greu.

Cercetările poliţiei arată că autoutilitara, în cabina căreia se aflau trei persoane, efectua o manevră de mers cu spatele, şoferul intenţionând să iasă din locul unde era parcat. În timp ce dădea cu spatele, autoutilitara a lovit bena autotrenului care transporta balast. Autoutilitara, care nu era încărcată, a fost agăţată suficient cât să fie ridicată din partea din spate. Maşina a rămas doar cu „botul” pe asfalt, în timp ce partea din spate era suspendată. În impact, autoutilitara s-a deplasat în faţă şi a distrus luneta unui autoturism parcat.