Zona de agrement Tătăraşi, inaugurată anul trecut, în zona celor două lacuri de după fosta Uzină electrică, nu va beneficia curând de tiroliene pentru adulţi şi copii, aşa cum intenţiona conducerea Primăriei Suceava.

„Din păcate, pe 10 iunie a fost licitaţie la zona de agrement – etapa a II-a, care vizează montarea tirolienelor, dar nu s-a depus nici o ofertă. Asta e, o reluăm!”, a spus primarul Ion Lungu, care s-a arătat nemulţumit de faptul că investiţia dorită mai are de aşteptat înainte de a fi dată în folosinţă către suceveni.

Principala cauză a lipsei de interes a firmelor pentru licitaţia organizată de primărie este considerată a fi criza forţei de muncă.

Alte lucrări care vizează zona de agrement Tătăraşi, programate pentru anul acesta, sunt de amenajare a unei parcări în zona de intrare la parcul de copii – terenuri de minigolf, precum şi asfaltarea a două străzi pe care se circulă până acolo - Nicolae Titulescu şi Emil Cioran, astfel încât să poată fi uşurat accesul dinspre strada Alexandru cel Bun.

Prima zonă de agrement a Sucevei a fost inaugurată anul trecut, în primăvară, fiind făcută prin amenajarea unei zone anterior insalubre, din fondurile proprii ale municipalităţii.