Milioane de români au plecat în diferite colţuri ale lumii pentru a-şi clădi o carieră sau pentru a începe un nou capitol al vieţii. Cu toate că majoritatea se stabilesc pentru totdeauna în acel loc, când se sting din viaţă, familiile doresc să îi aducă să se odihnească în ţara lor pentru a se reuni.

Pentru că ştim cât de important este pentru dumneavoastră să fiţi alături de cel drag pe ultimul drum, a fost înfiinţată firma Liviu Funerar Expres. Firma a fost creată pentru a ajuta oamenii în cele mai dificile momente din viaţa lor, oferind servicii de calitate la preţuri avantajoase.

Atunci când moare cineva drag, documentele şi pregătirile pentru înmormântare îţi iau foarte mult timp şi sunt ultimele lucruri la care vrei să te gândeşti. Liviu Funerar Expres nu vrea să mai adauge o povară la suferinţa pe care o au familiile, încercând să ajute prin servicii de repatrieri şi prin servicii funerare.

Ambele servicii au acelaşi scop, să transporte în siguranţă persoanele decedate, fiind servicii door to door, mai exact transportul se efectuează de la adresa din ţara de destinaţie.

Datorită experienţei de-a lungul anilor, firma pune accent pe oferirea de servicii la un preţ avantajos deoarece înţelege cât de dificil este pentru oameni tot acest proces de înmormântare, fiind conştientă cât de greu este să organizezi şi mai ales cât de costisitor este să aduci în ţară persoană decedată.

Astfel, Liviu Funerar Expres a dorit întotdeauna să ofere persoanelor o mână de ajutor, pentru că nu este vorba doar de un serviciu, ci de implicare atât profesională, cât şi emoţională. Reprezentanţii firmei încearcă să fie alături de fiecare client, oferind totul într-un timp rapid, la preţuri acceptabile pentru fiecare persoană, folosind cele mai profesionale şi igienice echipamente.

Ştim cât de important este transportul în siguranţă al decedatului, din acest motiv Liviu Funerar Expresînţelege nevoile şi dorinţele dvs., iar transportul se face cu maşini autorizate, dotate cu sisteme frigorifice, fiind efectuate în cele mai bune condiţii de păstrare şi igienă.

Alături de autovehiculele speciale, clienţii au la dispoziţie şi şoferi cu experienţă care ştiu cât de important este ca acest proces să fie unul rapid, înţelegând faptul că persoanele dragi îşi doresc ca persoana pe care au pierdut-o să fie adusă în ţară într-un timp util şi în condiţii de maximă siguranţă.

Pentru a fi mai aproape de mai multe locaţii din Europa, Liviu Funerar Expresare la dispoziţia dvs. o maşină localizată permanent în Anglia.

Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi ca în acele momente grele persoana decedată să ajungă în ţară, la adresa de destinaţie, cât mai repede, puteţi intra pe site-ul firmei: https://www.liviu-repatrieri.ro/contact/pentru a vedea toate informaţiile şi pentru a vă asigura încă de la început de profesionalismul şi transparenţa de care Liviu Funerar Expres dă dovadă.