O maşină scăpată de sub control de şofer s-a izbit violent în gardul unei case din Frasin, punând la pământ stâlpi de beton, temelia şi distrugând cutia de gaz metan. Accidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 6.30, pe drumul dintre Frasin şi Doroteia şi din fericire nu s-au înregistrat victime. La faţa locului au intervenit pompierii militari, care au luat măsuri pentru a preîntâmpina un incendiu. De asemenea, alimentarea cu gaz a fost întrerupă imediat.

La volanul maşinii scăpate de sub control era un tânăr din satul Vadu Negrilesei, comuna Stulpicani, care a fost oprit la faţa locului de mai mulţi vecini, care aveau suspiciunea că era băut.

Bărbatul a fost verificat cu etilotestul de către poliţişti în jurul orei 10.00, rezultând că nu consumase băuturi alcoolice. Acesta le-a declarat poliţiştilor că a pierdut controlul asupra maşinii din cauza unui câine care i-ar fi ieşit în faţă. Această justificare contează însă mai puţin. Poliţiştii l-au amendat cu 870 de lei pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Dacă victime nu au fost, pagubele pentru proprietara locuinţei respective sunt mari. Au fost distruşi, printre altele, şase stâlpi de beton, temelia pe mai mulţi metri, cutia de gaz, inclusiv o maşină din curte fiind avariată.