Încă din prima zi de liceu sau facultate elevii și studenții așteaptă cu nerăbdare și emoțieBalul bobocilor. Acest eveniment este propice pentru a cunoaște și pentru a lega prietenii cu noii colegi. Însă odată ce ai aflat data și locația evenimentului, indiferent dacă ești fată sau băiat începi să te gândești la ținuta pe care o vei purta. Fiind poate prima petrecere importantă la care participi cu siguranță îți dorești să arătați impecabil. Așa că e bine să știi că există un loc în Suceava unde ai putea găsi vestimentația perfectă și pentru acest eveniment.

La Egros Shopping Suceava – un alt fel de BAZAR, te poți delecta cu nenumărate ținute, în stiluri precum cel clasic, sport, rock, chic și nu numai. Pentru a nu greși în alegerea ținutei, cel mai bine este să te îmbraci în stilul care te reprezintă, nu este cazul să alegi o ținută prea elegantă, dacă nu te simți confortabil, nici nu trebuie să te duci îmbrăcat ca la școală sau foarte sport, este un eveniment special totuși. E important ca ținuta aleasă să fie una decentă. La Egros Shopping Suceava cu certitudine poți găsi ținuta care te reprezintă, care îți dă o notă elegantă și în care vei arăta perfect la bal.

Accesoriile și pantofii sunt de asemenea detalii importante care pot contribui semnificativ la crearea unui look seducător, fără a fi vulgar, sofisticat, fără a fi prea prețios, tineresc, fără a fi copilăros. Așa că oferta este generoasă și ține cont și de aceste cerințe. Un alt aspect ce merită amintit este faptul că pe lângă oferta foarte variată si prețurile sunt rezonabile. Dacă ați găsit ținuta ideală, dar are nevoie de mici ajustări, aflați că tot în Egros Shopping Suceava găsiți și un atelier de retuș.

Situat pe Calea Unirii 27D, Centrul Comercial Egros Shopping Suceavaeste întins pe o suprafață de 18.000 mp și găzduiește peste 500 de spații comerciale, care prin intermediul partenerilor vine în întâmpinarea dorințelor și nevoilor sucevenilor cu prețuri accesibile  la produsele și serviciile oferite.