O casă bătrânească din zona Serpentine a municipiului Suceava a fost cuprinsă de flăcări miercuri seara. Incendiul a fost sesizat în jurul orei 20.00, când deja casa de pe strada Semicercului, aflată în aceeaşi curte cu o altă locuinţă, fusese cuprinsă de flăcări.

La locul incendiului au intervenit două echipaje de pompieri şi un echipaj SMURD, care în scurt timp au reuşit localizarea incendiului şi apoi lichidarea lui. Flăcările au distrus acoperişul casei şi au deteriorat pereţii portanţi, însă din fericire nu s-au înregistrat victime. O altă casă aflată în aceeaşi curte a fost salvată de flăcări în urma intervenţiei pompierilor. Cercetările întreprinse de pompieri şi poliţişti au stabilit că în momentul izbucnirii incendiului în locuinţa cuprinsă de flăcări nu se afla nimeni, proprietara fiind plecat de acasă în jurul orei 17.00. Ea făcuse mai devreme focul în soba din bucătărie, după care, înainte de a ieşi din casă, a pus pe foc un lemn mai mare şi a plecat spre biserică. Ea a fost sunată de către o vecină în jurul orei 20.00, după ce aceasta a văzut focul izbucnit la acoperişul casei.

Flăcările au făcut pagube importante, prejudiciul calculat fiind de circa 10.000 de lei. În acelaşi timp, pompierii au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a flăcărilor efectul termic generat de un coş de fum neizolat faţă de materiale inflamabile.