Polițiștii din municipiul Rădăuți fac cercetări în cadrul unui dosar penal, deschis în urma unui eveniment rutier petrecut marți seara în oraș. În acesta a fost implicat un copil de 13 ani aflat pe bicicletă, care în jurul orei 19.00 se deplasa pe strada Iacob Zadik, spre strada 22 Decembrie. Ajuns la intersecția cu circulație în sens giratoriu a străzilor Calea Bucovinei - Iacob Zadik - Calea Bucovinei - 22 Decembrie, acesta a pătruns în sens fără a acorda prioritate de trecere unui autovehicul care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului biciclistul a fost rănit ușor, însă nu a solicitat să fie transportat la spital. Şoferul autoturismului şi adolescentul au stabilit de comun acord că nu este necesară prezența poliției la fața locului, motiv pentru care biciclistul a fost transportat la domiciliu de către conducătorul auto implicat în evenimentul rutier. Acasă se afla tatăl copilului, care a consimțit că fiul său nu a suferit leziuni și că nu este cazul să fie anunțate organele competente, conducătorul auto plecând de la locuința celor doi. La scurt timp, însă, copilul a acuzat dureri la ambele picioare, fiind transportat de membrii familiei la Spitalul Municipal Rădăuți,  unde medicii i-a stabilit diagnosticul „traumatism ușor membre inferioare”. Cadrele medicale au anunțat poliția, iar în urma discuțiilor avute cu membrii familiei, nu s-au putut stabili identitatea conducătorului auto implicat în eveniment și nici date despre autovehiculul implicat.

Polițiștii au stabilit că vinovăția producerii evenimentului rutier îi aparține biciclistului, pentru că nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului, în același timp neavând împlinită vârsta minimă obligatorie pentru a avea dreptul de a circula cu bicicleta pe drumurile publice. S-a constatat în același timp că bicicleta implicată nu avea în dotare elemente fluorescent-reflectorizante. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.