Un bărbat de 65 de ani, din Rădăuţi, urcat la volan în stare de ebrietate, a acroşat două maşini parcate, după care s-a plimbat în continuare prin oraş, fiind oprit numai după ce poliţiştii au dat de urmele sale.

Întregul incident s-a derulat în cursul după-amiezii de marţi, în timp ce bărbatul aflat la volanul unui autoturism circula pe strada Pictor Grigorescu din municipiul Rădăuţi. În urma unei manevre greşite, el a pierdut controlul asupra direcţiei şi a acroşat un autoturism oprit pe partea dreaptă, pe care l-a proiectat în alt autoturism staţionat. După impact, bărbatul a plecat de la faţa locului, fiind identificat şi oprit mai târziu de către un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, după semnalmentele primite de la martorii oculari.

Din fericire nimeni nu a fost rănit în urma accidentului. Poliţiştii au constatat că individul mirosea puternic a alcool şi l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. El este cercetat acum în cadrul unui dosar de cercetare penală, pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.