Aspiranţii la un post în Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava trebuie să facă faţă unei concurenţe puternice. La concursurile planificate pentru săptămâna viitoare, în data de 21 ianuarie a.c., pentru unele posturi sunt peste 10 candidaţi/loc. Astfel, pentru ocuparea unui post de infirmieră debutantă au fost admise dosarele a 10 candidate, pentru 9 posturi de infirmieră sunt 22 de candidate, iar pentru două posturi de brancardier sunt 25 de candidaţi, deci 12,5 de candidaţi/loc.

Pentru un post de muncitor calificat lăcătuş mecanic sunt înscrişi 5 candidaţi, pentru 4 posturi de asistent medical generalist sunt 34 de candidaţi, adică 8,5 candidaţi/loc, pentru 12 posturi de asistent medical debutant sunt 115 candidaţi – 9,5/loc, pentru 2 posturi de asistent medical debutant radiologie sunt 11 candidaţi.

În data de 21 ianuarie a.c. vor mai avea loc concursurile de ocupare a unui post de bioinginer medical debutant, la care s-au înscris 5 candidaţi, pentru un post de asistent social, la care sunt 3 candidaţi şi pentru 2 posturi de asistent social debutant, unde sunt 8 candidaţi. Pentru asistenţi social şi bioingineri se cere diplomă de licenţă în specialitate.