Perioada 6 – 12 februarie

Târg de artă și antichități, la Shopping City Suceava

Sucevenii pasionați de obiecte de artă și antichități sunt invitați pe 8 și 9 februarie 2020 la Shopping City Suceava, la Târgul de artă și antichități. La fiecare ediție participă colecționari din numeroase zone ale țării: Rădăuți, Vatra Dornei, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Iași, Galați, Râmnicu-Vâlcea sau Suceava. Printre exponatele colecționarilor vizitatorii vor găsi: tablouri, cărți, ilustrate vechi, diverse obiecte din bronz, lemn, porțelan, sticlă, bijuterii, bibelouri, filatelie, ceasuri, gablonțuri, mobilă veche sau instrumente muzicale. Expozanții spun că obiectele expuse nu se pot descrie, trebuie văzute și admirate.

 

Expoziţia temporară „Arta Tranşeelor”, la Galeria Pod a Muzeului de Istorie Suceava

Expoziţia temporară „Arta Tranşeelor”, la Galeria Pod a Muzeului de Istorie Suceava, va fi accesibilă publicului în perioada 5 februarie – 29 martie 2020. Expozițiaprezintă la Suceava povestea proiectilelor, a cartuşelor, a obuzelor, a grenadelor şi a altor piese de armament pe care soldaţii români, dar şi de alte naţionalităţi, aflaţi pe front, în spitale de campanie sau în prizonierat, le-au realizat, unele dintre ele fiind considerate adevărate opere de artă.

 

Sâmbătă, 8 februarie

Ateliere creative și modul de dezvoltare personală pentru copii, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava, în colaborare cu Smart School, organizează ateliere de creație și modul de dezvoltare personală pentru copii. Cei mici sunt invitați să își pună imaginația în practică și să confecționeze obiecte inedite, utilizând diverse tehnici moderne și atractive. La atelierul de pe data de 8 februarie cei mici au oportunitatea să își pună în practică resursele creative la atelierul de creație „My Cool Small Bag” – gentuță/portofel handmade din materiale sintetice și modulul de dezvoltare personală cu tema Pasiunile mele – gestionarea eficientă a unor oportunități. Atelierele au loc în fiecare sâmbătă, între orele 13.00 – 17.00, în incinta centrului comercial, în zona magazinului Pepco, și se adresează copiilor cu vârsta între 5 și 11 ani. Intrare liberă. La fiecare atelier pot participa maximum 25 de copii, iar înscrierile se fac săptămânal, la 0745 403 220.