Un bărbat în vârstă de 44 de ani s-a urcat la volanul unei autoutilitare după ce a băut doi litri de vin, însă nu a reușit să ajungă acasă, intrând cu mașina într-un morman de pietre. Sâmbătă, în jurul orei 16.30, polițiștii de la Secția Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un șofer aflat sub influența alcoolului a provocat un accident pe raza comunei Breaza.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe Daniel O., în vârstă de 44 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, care nu era rănit. El a recunoscut că în aceeași zi a consumat doi litri de vin la o cunoștință din Moldova Sulița, după care s-a urcat la volanul autoutilitarei Suzuki și s-a deplasat pe drumul județean 176, spre satul Colacu, comuna Fundu Moldovei, unde locuiește.

Drumul acestuia s-a oprit însă în pietrele de la Breaza.

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,78 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Un alt detaliu important, bărbatul în vârstă de 44 de ani nu deține nici permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Pe numele său polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.