Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din municipiul Suceava continuă cu alte două străzi de pământ pentru care au fost finalizate recent licitațiile pentru partea de execuție.

“S-a mai finalizat o licitație, pentru lucrările de modernizare a două străzi de pământ - Ştefan Tomșa din zona Areni și Aleea Jupiter din cartierul George Enescu. Pentru fiecare din ele au fost depuse mai multe oferte, dar pentru strada Ştefan Tomșa a câștigat asocierea firmelor sucevene Florconstruct și Drupo pentru suma de 794.164 de lei, în vreme ce pentru modernizare pe Aleea Jupiter a câștigat asocierea Maghebo SRL Câmpulung Moldovenesc - Top Geosys pentru suma de 755.974 de lei”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Economiile obținute la licitație sunt de peste 150.000 lei, deoarece suma estimată pentru modernizarea străzii Ştefan Tomșa era de 918.789 de lei, iar cea pentru Aleea Jupiter (în zona bisericii pe stil vechi) era de 792.605 de lei.

“Ținta noastră este să modernizăm toate străzile de pământ, din păcate ne-a dat peste cap bugetul, coronavirusul, plus că în ciuda tuturor insistențelor noastre, firmele nu au forță de muncă suficientă”, a adăugat edilul sucevean.