Programul de terapie online „Near you Online” este un program terapeutic accesibil tuturor vârstelor, care oferă celor care participă ocazia de a își îmbunătăți în mod considerabil starea de sănătate fizică și psihică, în orice colț al lumii s-ar afla.

De ce este valoros acest program de terapie? În ultimii doi ani am avut pacienți din toată țara și din străinătate care accesaseră pe perioade scurte de timp și diverse programe de terapie online. Am încercat să ținem cont în conceperea programului nostru de terapie de toate părerile și dorințele acestor pacienți. Un program cu beneficii reale pentru cei care îl accesează trebuie să fie de lungă durată, să aibă un cost lunar decent, să ofere pacienților variante de programe de terapie zilnică pe care să le efectueze acasă și să fie cel puțin două ședințe pe săptămână când să exerseze online alături de noi în așa fel încât pacienții să fie permanent impulsionați, tot ce se lucrează alături de noi în cele două ședințe online să fie explicate în amănunt participanților la finalul fiecărei ședințe, să fie puse la dispoziția participanților un număr mare de cărți, DVD-uri, CD-uri, care să ofere un suport real în procesul de terapie, participanții să dobândească treptat suficiente cunoștințe terapeutice încât să fie capabili să își echilibreze singuri funcționarea organelor interne, să își întărească sistemul imunitar, să își echilibreze planul emoțional și să treacă cu ușurință peste perioadele stresante din viață, participanții să beneficieze la perioade regulate de timp de tabere și seminarii naționale și internaționale unde să aibă ocazia să își însușească mai bine exercițiile terapeutice și tehnicile de vindecare din cadrul programului online sau în situații ca cea de acum, cu această pandemie, să poate urmări aceste seminarii și tabele online.

Toate aceste specificații de mai sus sunt dorințele a nenumărați pacienți cu privire la ce trebuie să conțină un program terapeutic online în așa fel încât să fie cu adevărat eficient.

Programul de terapie online „Near you Online” a fost construit ținând cont de aceste sugestii și dorințe. Alături de noi puteți exersa în fiecare marți și joi, timp de o oră, după care vor urma 30 de minute în care vom explica tot ce am exersat. Exercițiile pentru sănătate sunt accesibile tuturor vârstelor și au ca scop schimbarea stilului de viață, vindecarea dezechilibrelor emoționale, întărirea funcționării organelor interne, întărirea imunității, construirea unei gândiri pozitive care să ne ajute să trecem optimiști peste orice perioadă stresantă din viață, dobândirea în timp a unui corp sănătos, lipsit de boli.

Pentru o mai bună înțelegere a ceea ce se exersează în cadrul programului de terapie vă vom pune la dispoziție treptat cu ajutorul partenerilor noștri, Librăriile Alexandria, 4 cărți terapeutice, toate însoțite de DVD-uri cu materiale video, cât și alte peste 20 de DVD-uri. Toate materialele video din ele au fost realizate în ultimii 4 ani în cadrul seminariilor și taberelor noastre terapeutice din Durău, Brașov, Constanța, Grecia – insulele Corfu, Paxos, Antipaxos și Kefalonia. În vara aceasta, cu toate că pandemia ne-a incomodat puțin, am reușit să definitivăm toate filmările începute în insulele Corfu, Paxos și Kefalonia. De asemenea, avem ca parteneri rețeaua de clinici Diet Club Centrul de Dietă, ce oferă, la cerere, consultanță profesionistă celor care doresc să își echilibreze greutatea corporală, și preoți ortodocși care să vă susțină și să vă ghideze în plan spiritual.

Programul de terapie online „Near you Online” va începe din data de 27.10.2020 și mai multe informații veți găsi pe site-ul nostru www.mihaimoisoiu.ro la secțiunea terapie online.

Persoanele ce doresc lămuriri suplimentare pot să ne scrie pe adresa de e-mail mmmoisoiu@gmail.com sau prin sms la numărul de telefon 0753 937 223.

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223

www.mihaimoisoiu.ro

E-mail: mmmoisoiu@gmail.com